Efikasan i lagan za doziranje
0
Novi lijek za pacijente s nepravilnim radom srca
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah pa ti nikad nisi cuo za lapsus imbecilu. Haj pijemo kafu veceras poslije iftatra?
Afganci, Pakistanci, Iranci na zapadu jesu cesto uspjesni i to u exactnoj nauci. Super uce u skoli, na univerzitetu i ne bas rijetko su ljecnici. Mozda nemaju dobre uslove u svojoj domovini za karijeru ali to je do mozgova njihovih vodja, ne do mozgova ovih naucnika.
predlozicu te za \'noblea\' cim se vratis u bosnu heheheheheh......imaces pocasnu titulu za blecak nauke mravu nepismeni,u stvari bolje da ti je dodijele u iranu hehehehehehe....... neka tebe na zapadnim jaslama tupko.
par ekselans debi..lcina
hahahahahahahahaha,\'noblel\' heheheheh....
pa nobelovci su ti odgovorni za smrt miliona ljudi, yebo te noblel de..bilc,.ina obicna... cuj bosnjo od cekrcica, ne znas citati, a pricas o nobelu, yebo te noblel de..bilcina obicna ko i ti!
bosnjo od cekrcica,ne znam je li politicka nagrada kada neko izmisli penicilin i spasi pola svijeta itd,itd.....medjutim preduboka je to tema za tebe jer su ti efendije isprale mozak i u svemu vidite zavjere i podmetanja skrivajuci sami od sebe licne hendikepe na svakom polju.ja cu ti predloziti nesto,porodicu za ruku i idi u afganistan kada ti se zena bude poradjala pa im isprobaj doktore,najvece hipokrate i ublehe od svih naroda su tvoji od gluhe bukovice koji su vas nagovorili da glavu zavucete u zapadne zemlje a truplo i repove ostavite da puzi po istoku u prasini.nenormalno je i ponizavajuce uopste trositi rijeci sa individuom tvoga malog kalibra intelektualno zabi do koljena.
imal kakav koji lijeci erektilnu disfunkciju?!?! moj decko nije bas zadovoljan mojim \"performansama\"
hahahaahahahaha cuj nobelovih nagrada. pa to se politicki dobiva, valjda to znas haha. Nije bolan, nego ima uspjesnih i u Pakistanu i u Iranu, ali je li mislis da ce im to neko priznati i da ces ti na \"zapadu\" cuti za njih??? a i to za mene grijesis, evo me u gornjim okrecima, kod kuce.
ne znam gdje su vodeci \'braca pakistanci\' i koliko su nobelovih nagrada dobili za medicinu ali znam zasigurno da su svi njihovi ljekari zavrsili skole na zapadu i asimilirali se,da nisu mozda u pakistanu gdje vlada serijat izucili medicinu.ne moze jare i pare,na kraju cini mi se da si i ti negdje na zapad sklonio dupence,sto li???
me vole vase mame kad su same
bosnjanci vjeruju da su svi i za sve odgovori vec napisani u jednoj knjizi samim tim prestali su da koriste i onaj frtalj mozga prije 1500 godina
pa ljudi su pod sankcijama, zato su braca pakistanci vodeci svjetski ljekari.
kako ovo da nasa braca iranci i afganistanci nista da izmisle ili su im prokleti zapadnjaci ukrali ideje.