Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Bože
daj Boze da je istina.
Lijek protiv raka već postoji, sve drugo je izmišljotina i trgovina farmaceutskih kuća da bi ljude držali u zabludi, da bi povečali svoj profit. Oni koji su našli lijek protiv raka koji je mnogo efikasniji i zdraviji po bolesnika, ostali su bez licence jer nisu isplatni, jer ugrožavaju zaradu farmaceuta koji su sami plasirali većinu bolesti. Sama kemoterapija je kancerogena. Postiji mnogo slučajeva koji sada nisi sa nama jer su bili žrtve radijacije, tj. umrli su od posljedica kemoterapije... Pročitajte ili pogledajte film, koji je dostupan na vimeu, o radu doktora Burzynskog. Pozdrav.
Daj boze..ali kao sto svi znamo farmaceutska industrija to su najveci mafijasi ,samo proizvode bolesti i ljekove protiv istih ! Treba biti veoma oazriv sa ovim !
Malo podici profit treba ionako je pao poslije onog joke lijeka za pticiju gripu...
ja sve cekam kad će otkriti produzenje penisa, da svi budemo karonje.
pa juče ste pisali da jedu dinje i neće oboliti?
roche...
Jos jedan preskup lijek kompanije koja je izmislila pticiju gripu....
Kršite najmanje 2 zakona objavljivanjem ove informacije, slike lijeka i imena proizvođača. Zabranjena je direktna promocija lijeka krajnjem korisniku.
Razvoj je usporen za nekoliko mjeseci i nema nekih nuspojava koje mogu ugroziti svakodnevni život\", kaže Beresford.đ Mislim da je pojašnjenje djelovanja lijeka veoma šturo. Dali ovaj lijek lijeći ili nešto usporava?????