Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje dijete nece ici na inekcije, samo ga na tetovazu posaljem...
fakat gluposti pisu
@dervofincii Pa američki klipane.
Svaki dan nauka zastupa neku masonsku glupost koja će zatrovati ljude. Niko pametan u ovo neće povjerovati. Ispade da tetovaže dođu kao vakcine :))) ? Jao gluposti!
Opravdavanje profuknjaca i profukaca.
Vala i naucnici svasta povezuju.
sad kad buraz kihne, recu mu ajd ne riSe...imas wu-tang tetovku ne mozes bit prehladjen...
ehh ja nemam nijednu, mada me u posljednje vrijeme sve vise privlace one male..kod članka, oko ručnog zglob..
Sad svaka ravaku s Alipašina ima alibi za one promašene tribale na dupetima, iznad dupeta, oko pupka, zglobova, itd... Tačnije, sva ona mjesta gdje sam ih čizao početkom 2000-ih. Na paartijima, 'cam.
ma nemoj tako na alipasinu sve fina raja 😆
ako ne fasuješ hepatitis C ili hiv zasigurno ćeš dobro proći....
Sad se svaki seljober tetovira pa hoda u majici bez rukava...
nauka dokazala jbg. mozda najbolje da date djetetu da ispije jedno pola litre tinte.
Posebno one sto mlade se oznace pa nosaju "tramp - stamp" tu si podizu imunitet na svakojake cune ... posle spavala je sa pet njih :)
kad se 80% planete istetovira onda ce ti isti naucnici otkriti da tetoviranje steti organizmu pa ce se navaliti sa trosenjem novca za uklanjanje tetovaza😂😂😂
Da, jačaju, ako prije toga ne fasuješ neki hepatitis.
Kad vidim neku lijepu djevojku jos sa lijepom tetovazom meni se dize apetit.
Kazu da je maksuzija dobra protiv svega i Jos bolja od tetovaza....ko ne vjeruje eno mu fazlinovica
Lazi i lazi. Prvo, morate da shvatite kako ovakve 'studije' nastaju. To nisu neovisne studije nego nacin rekamiranja proizvoda - rezultat se zna i prije pocetka studije. Da li ima nekakve marginalne efekte na imunited u ekstremno malom borju slucajeva? Ko zna, moguce je, ali ja garantujem, da kontra-studija moze odmah da bude napravljena koja ce potpuno da pobije ove navode ako se za takvu 'studiju' obezbijede financijska sretsva. Jednostavno, ovakva 'nauka' je kao najamni radnik.