Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako da se rijesmo bolestina, neznam dali i ova posast ima veze sa koronom, ali ja cu i dalje preventivno piti (kao i clanovi moje porodice) spermidin plus kapsule.
na pocetku korone sam slusao francuskog nobelovca Luca Montagniera koji je otkrio HIV rekao da u strukturi tog korona virusa imamo veliki procenat HIV-a njegove izjave su izbrisane sa svih medija a on je preminuo odmah poslije izjava ( mozda je to logicki slijed okolnosti otkud sad nagli porast bolesti jetre)
Ovo je vjerovatno epidemija koju nam spremaju na jesen ako se završi rat u Ukrajini
Nemam veze, odnosno imam veze koliko i ovi koji pisu o ovim stvarima po portalima, koji citaju sta o svemu misli Karleusa, osvrt Zvijezda Granda na koronu itd...ali kako god pretjeralo se genetickim *a*e*ancijama, cackanjem u Bozije itd....u svom kreativnom ludilu covjeku je svasta palo na pamet da radi....i sada to dolazi na ovaj ili onaj nacin na fakturu...s*e*ali smo i unistili Planetu.....pa sta ocekujemo?
Jel ljepo bil gejc reko do 2050 1-2 milijarde ljudi na planeti maximalno i sta vas cudi sve ovo …zivi ko da sutra ne postoji
ljepo, ljepo HAHAHAHAHAHAAH
ljepo pločice mi u kupatilu bil gejc
Eksperimentisanje će sve uništiti.
Bez eksperimentisanja ne bi imao ni struje ni vode u stanu.
Jesu bili vakcinisani protiv korone?
Ta prica da se hepatitis javlja kod cijepljenih, sve vise se pojavljuje u medijima. Ko ce ga znat'.
Boc, boc, boc...
Bez brige, prestat ce se pricat o ovom otprilike 9. maja kad Putin sluzbeno objavi rat pa budu imali solidno tema