Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omiljeni, u domenu naucne fantastike, clanci. Ko provodi ova istrazivanja? Hajmo svu debelu diecu, nepopularnu, drugaciju, u jedan red pa streljat. Jer su gluplji, sporiji, nesretniji i bezvrijedniji od \"popularne djece\" Pa jeste li vi normalni?
Ma kakvi \"popularni i nepopularni\"? Kakav bullshit! Namecu se nekakve gluposti iz nekih americkih serija i filmova.. Postedite nas!
Jbm Vam sve, niti imam prijatelja niti cure a evo me kost i koza !!!!!! FOREVER ALONE
bolesni američki folovi... pu!
true story :(
E nek si ti tako pametan i uspjesan mladic.hehe
\'ta ce oni u Americi \'em im je obrazovanje ravno qrrcu, em su glupi, ne interesuje ih nista samo dodju kuci da igraju xbox-a, što ovoj vladi SAD-a i paše tako ih najlakse drze na broju, vjerovatno bi se i ja u tim uslovima udebljo.
ja ipak mislim da najvecu sansu imaju oni sto se prezderavaju
ja sam pravo popularan a volim pojest mashala
al te bas nabijem na q r a c hahaha :)
Previše nas vala filujete tim bolesnim zapadnim glupostima, ne zaglupljujte nam narod zapadnim bolestinama..
HAHAHAHAHAHA svasta koriste za izgovor da zderu neki dan sam na radiju bukvalno cula ovo \'\'otkriveno da je razlog pretilosti prevelika ljubav prema hrani\'\' znacii bukvalno ovako HHHhahahhahahahahahaha