Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naučnici su otkrili da treba oko 20 minuta otkako počnete jesti da poruka da trebate prestati jesti stigne do mozga.\" Zato ja počnem da jedem 20 minuta ranije i nemam nikakvih problema
Kako je krenulo jos malo pa necemo imati sta jesti
Svi mi koji jedemo brzo i prstima.
Nije tacno ovo. Ja jedem veoma brzo a imam 76 kg.
Nemojte razmisljati, ako zelite biti glupi. To je rezultat najnovije studije, provedene na cijelom svijetu...
laž. jedite ljudi, trpajte što više i što brže, jer uskoro neće biti hrane!
jest ovo je tacno 100%, samo sto sam ja ovo davno znao (procitao isto negdje..) Prije imao 60KG, najsporije jeo od svih, sad sam tu u prosjeku po brzini a imam sad 70KG!
@ranije jesti vidim i duhovit si, ko metla iza vrata hahahhhaha
To veze sa vezom nema. Vala jedem brzo ko zivotinja, pa sam i dalje suv ko grana. Uprkos mojoj zelji da budem malko deblji. Tako da genetika, genetika i samo genetika.
bosancima je svejedno jer nemaju mozga.
otkrili toplu vodu