Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o vakcini ce pricati mutanti koji je prezive
..,a , onda ce da polude bakterije ....
Kad naši potomci za nekih 500 godina budu istraživali uzroke izbijanja zombie apokalipse, slučajno će naletiti na tragove ovog čuda... nekako mi ovo liči na igranje Boga... virusi su u neku ruku sastavni dio života...
Može li ta vakvina ubiti i virus SDA?
samo profitiraju od ovoga..rinaka će sve viruse pobiti..to su acelularne forme života, faktički dnk/rnk samo koji koristi ćelije da bi ste multiplicirao (naređuje im)..kako ćeš pobiti dnk/rnk lanac? :D samo oslabljene možeš unijeti u organizam, da ih organizam sam skonta i ignoriše naređenja od njih..da mi je i ovo vidjet..
ako Bog da!!! ovo svi cekaju
A košpice kajsije, sodu bikarbonu, a možda i limun i med, će sistematski ocrniti ili zabraniti za korištenje ili im dignuti cijene do maksimuma (sada je med od 15-20 KM, a limun 4 KM)... Sve aktivnosti su usmjerene na to da većina populacije zanemari značaj tradicionalnih, prirodnih lijekova i da postane potpuni poslušnik farmaceutskih korporacija.. koje su uz naftne, najbogatije na planeti...
absolutno se slazem ! i onda nakon par godina odkrije se da ta super vakcina ima milion posljedica za koje ti treba opet jedna jos supernija vakcina... a zdravlje kosta i to ne malo...gripa ova gripa ona 1000 gripa izmislise u zadnjih par godina,a poznato je da gripa ima svoju ulogu i da cesto koristi organizmu za ciscenje itd...nije u prirodi nista bez razloga..ja se garant necu vakcinisat kao sto nisam nijednu od svih tih modernih primio.znate li da vecina proizvodzaca koristi Zivu kao konservans za vekcine ?
Prvo izmislit kojekakvu boleščurinu a potom ponudit lijek. Pitam se za koga rade ti silni naučnici hehe...
...da malo ne pobije i nas?
to je do sada moga samo Chuck Norris :D
Resident Evil :)
You're All Going To Die Down Here