Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prve operacije transplatacije da se izvrse na djikanima. Onda na simpanzama, gorilama i krajnju na ljudima. Dakle pazimo na prioritet.
To dok se tehnika ne usavrsi.
ubiti svinju da bi spasili covjeka? hmm vrijedi li
Nek i od Srba, ima neke koristi.
Ма да, свакако. Да је ово прва половина двадесетиг века, рекао бих, свака част. Међутим данас, ово је слепа улица ... нема ту парирања клонирању (призводња копије) органа, како појединачних, тако и комплетних тела. Требају се коцентрисати управо на клонирање, али са изузетком поседовања свести код копије.
jaro još kad bi na latinici pisao bilo bi super :)
@Freeman ... није мој проблем што си ти неписмен.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepa smrt
Malo bolje kad razmislim, vjera ne dozvoljava konzumaciju svinjetina, niko ne spominje transplataciju svinjskih organa. ☺
lijek sine ,lijek,nije konzumacija
@1111tayson koje religije smatras monoteistickim ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Krme moje drago
dr.mr zar nisi u Siriji otac te...
momak o cemu to ti?
A šta će reći muslimani i ostali što im vjera ne dozvoljava?
Pa svaki normalan ce biti srecan zbog ovakvog medicinskog dostignuca.
@xxlenaxx Eh eto neka ja nisam normalan ali ne bi ga rukom dirnuo u zamjenu za dupli zivot a kamoli da prihvatim neki organ od krmka.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)