Doktori joj davali minimalne šanse
1.1k
Nakon majčinog poljupca, djevojčica Alice ponovo prodisala
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee dusa draga.... A ll a h ih sacuvao ! :)
Bog je Velik ljudi, dokazi se nizaju svaki dan :) prelijepa vijest
@Zivko Josilo, vreco go.vana...smrdis. Clanak probada srce...a to moze osjetiti svaki roditelj.
Kakav kur.cev bOG . Nego losa procjena nesposobnih doktora. Mala se spasila od doktora igrom slucaja,puno djece i odraslih umru zbog mesara u bijelom.
Oplakah na ovaj clanak,divno...ljubav majke je cudo.Zelim ovoj porodici dug i sretan zivot.
MALA IMA ŽUTU KOSU TO JE TO.
G.l.u.p. si brate, iskreno govoreci !
@love Bog ne postoji !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=VmPSQ_8gdac Još jedan primjer Božije milosti i mudrosti!
Licemjerni vjernici koji koriste ovu priliku da velicaju svog boga olako zaboravljaju da je samo danas na stotine, ako ne i hiljade, nevine djece umrlo od gladi, zedji, oruzja ili bolesti. Obuzdajte bijes i razmislite o tome. Donirajte novac dobrotvornim organizacijama koje zapravo pomazu takvoj djeci (ili pak licno pomozite) umjesto da se skrivate iza molitvi i sebe ubjedjujete da time nesto postizete te da vas bog \"spasava\" te klince. Zalosno.
http://www.knowledgeoftoday.org/2012/04/quantum-field-spirituality-divine.html nemojte biti zatupljeni cijeli zivot ;)
eto ti nikad nisi bio jedan od te djece sto se igraju u pijesku.... sto ne mogu tih ljudi sto zaborave da su i oni nekad bili takvi....
Prelijepa vijest i zao mi je sto na ovim pricama nema vise komentara, jer to nikoga ne zanima. Ne mogu naci povoda za svadjanje ! I bolje je onda da ne citaj ovo.. Alice je mali borac i aBd sve ce biti dobro.
Bog je velik!
Naslov treba da glasi \"All.ahovom voljom nakon majčinog poljubca, djevojčica Alice ponovo prodisala\"
Kako tuzno :(