Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@krkan ...yarane, ko je nakupio \"kilometraže\" kroz krevete i ostalo pokućstvo nema baš nikakve potrebe da zabija, otresa i belegijaši po komentarima :)...svaka normalna žena će takvoga prekrižiti na onom b od belegija :)
@commi i žene su sklone dijeljenu kritika na račun muškaraca, ne uzimajući u obzir, da su možda i same loše u krevetu. to je isto, kao one priče, koje si ti naveo o muškarcima. i žene, a i muškarci vole palamuditi u društvu i svaka takva priča se treba uzimati sa rezervom. slažem se sa onim, da nema koristi od poglupih.
@krkan ...nemam pojma :)...ali, neka ti svaka žena potvrdi da od lajavih baš i nema koristi :)...a ni od poglupih :)
@commi ne znam, ne razmišljam o muškarcima na takav način, niti me interesuje kakvi su u krevetu. vjerovatno si ti doživio razočarenja, što se toga tiče. da su se prestavljali kao veliki ljubavnici, pa se na kraju ispostavilo suprotno. ja sam govorio o inteligenciji, koja malo veze ima sa sexom.
U pravu si to se zovu peni.s mutanti :D
@krkan ...pa ni ponuda muških nije baš čemu...sve sam \"zabijač\", \"otresač\" i \"belegijaš\" :)...sa psihološkog aspekta, sve sama nesigurnost...
@commi ne, na protiv, da ih je Bog d\'o više. moramo se zadovoljiti sa ovim što imamo. :)
@krkan ...plaše te takve ? :)
Dodzite kod mene zene da vam ciko da tableticu za migerenu :D
@pa jesi općenito. svaki tip žena. @commi rijetko koja je takva.
@ krkan koje zene??? KRKANUSEE iz tvog kraja iliii........
Ja imam migrene,ali sam inteligentna bar tako izgledam :)
@krkan ...inteligentne? :)
@pa jesi al\' me žene vole, zato. :D
Ja imam migrene ugl. zbog neredovnog sek.sa.