Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete li onda zabraniti i protok auta po los angelesu? ili je najnovija statistika pokazala da su izduvni gasovi iz automobila veoma korisni za zdravlje.
protiv cigara jesam, ali ovo je, akademskim zargonom receno - proseravanje.
najlakse je prestati pusiti. ja sam to uradio stotinu puta.
hahahaha :D Vidim razumijes se u materiju :)
stotinu puta dokazani expert:))
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
e-cigareta je nesto zaista fascinantno, ja ne pusim cigarete gotovo 2 godine, samo elektronske bez nikotina i osjecam se predobro. Mislim da šta god štetno da ima elektronska cigareta ne moze biti gore od duvanske cigarete.
e-cigara mi je pomogla da prestanem sa duhanom..a e-cigare se lako odviknut..ima godina dana i vise kako ne pusim
nisam pusac al ovo postaje suludo
Duhanska industrija ;)
Jedini razlog ovih zabrana pušenja na ulici, parkovima itd. je, da raja mora ući u predviđen objekat gdje je to dozvoljeno - u klubove za pušače, kako bi ti klubovi profitirali.
E jebem ti onda taj "freedom", sve živo zabranjuju :S
Statisticki najveci "pusaci" u Evropi su BH stanovnici... 99,99% ih redovno pusi iz dana u dan....
Cura: "Jel se moze pusiti u tvom autu" Momak: "Moze ako ti ne smeta volan"
Pravi si Pastuh Pastuše hahaha :D
ja koristim elektronsku cigaretu i puno se zdravije osjecam. uspjeo sam prestati pusiti katranske cigarete i kako vrijeme prolazi smanio sam i kolicinu nikotina u tecnostima koje koristim ta e cigaretu, sad mogu izdrzati i po dva sata a da ne povucem dim. sljedeci korak je totalno prestajanje pusenja i mislim da se osjecam psiholoski spreman za taj korak zahvaljujuci e cigareti, preporucio bi svakom pusacu kao sredstvo za postepeno odvikavanje od pusenja
lijepi huso,zvucc kao jedan od onih likova s Top-Shopa :D,otkako koristim dormeo...:D
šuti bolan...vidis da radim maarketiiiing
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma kakva elektronska cigareta, to mi je isto kao da jedem staklenu salatu ili plasticnu sniclu. Mnogi prijatelji i kolege me nesto hajcaju, posto sam prestao pusti poslije mnogo godina uz pomoc jedne knjige, kao daaaaaaaaaaj bola' kakve cudotvorne knjige i te gluposti. Ali ja garantujem, Alen Car, easy way to stop smoking, knjiga za one koji stvarno zele da se rijese ovog smrada a Bogami i da ustede ponesto...
Uh zaboravih, ti sto me hajcaju uglavnom su pusaci...
uspije se i bez knjiga,samo cvrsta volja,ja kad pomislim da danas kutija kosta oko 3 KM pa vise cudim se kako ljudi finansijski podnose...uglavnom samo volja i strpljenje i to je to,iako jos uvijek znam ponekad sanjat da duvanim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)