Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh glupog naslova. Totalno nije u redu.
lea 16.07.2011. u 14:59 jel ima jos neko dvije kolegice koje su u zadnjih tri mjeseca rodile djecu u sarajevu i otisle kuci sa mrsom? mirise na epidemiju. naravno da porodiliste nema nista s tim. bolnicke oportunisticke infekcije se uvijek donose od kuce Draga lea,mrso ne mrso on ih je puco pa su dobile djecu.. da citiram enesa hadziedhemcumurovica \"A tako mrsav!!\".
Visoko rezistentan oblik bakterija, sto znaci da skoro nijedan antibiotik ne djeluje, u zavisnosti od oblika moze biti i smrtonosan.
sta je ta mrsa ???
Hahahahahahaha. Izem ti naučnike.Ko plača ovakva istraživanja? Ko jede dvije rum-pločice dnevno ima manje šanse da fasuje hepatitis za koji naučnici neznaju kako nastaje i kako se lijeći.
jel ima jos neko dvije kolegice koje su u zadnjih tri mjeseca rodile djecu u sarajevu i otisle kuci sa mrsom? mirise na epidemiju. naravno da porodiliste nema nista s tim. bolnicke oportunisticke infekcije se uvijek donose od kuce.