Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prilike za drinskog
Vitamini
seksualnim ovisnicima apotekarke bi trebale da daju pi^ke ,po receptu ,tri puta na dan
IDEŠ ZA KANADU. :D
To treba i kod nas uvesti, jer samo tako se dilerima može stati u kraj, nestali bi vrlo brzo sa naših ulica, takođe bih omogućio ovisnicima prostoriju gdje mogu uzimati drogu, da ih ne gledamo po ulici, i svima bi super bilo
Stranke u BiH-a predizbore narodu daju paketiće, upaljač i olovku koji traju 4 kalendarske godine, do novih izbora
Heroin loš i nikakav
U današnje vrijeme je najbolje biti narkoman,svi se brinu o narkomanima,svi im se sklanjaju,ništa ne rade,slobodno vrijeme provode za zajebavanje, na kraju dobiju penziju,nisu odgovorni pred zakonom bar kod nas,jednostavno rade što hoće.
@ODJELzaNARKOTIKE Nemate potrebe da se ljutite i mene vrijeđate,ja smo samo iznio stanje onako kako jeste.ako nije potkrijepite argumentom.
Pa ako je to tako divno kao sto kazes, zasto i ti to ne uradis?? Postani narkoman i rijeseni ti svi problemi u zivotu.. Vrlo lako, za par dana ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)