Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebeno dobro obradjena vijest ljekari imaju predrasude, ljekari imaju negativno misljenje, bla bla a koje predrasude? sto niste naveli?
A šta je sa onim ljekarima koji su debeli? Pacijenti prema njima imaju predrasude.
ovaj članak neznam zašto je objavljen i jeli povezna isačim
Pa kad bi medicina imala bilo kakvog uticaja na prirodu, valjda bi do sada znala riješiti barem sijede dlake, ali šipak ni to nije u stanju...
Nas doktori imaju predrasude prema ljudima koji izgledaju kao da nemaju za mito, sve dok pare pljušte njima je svejedno debeli ili mrsavi.
Ko o čemu, debeli o kompleksima! Ionako su ti ljekari uglavnom i sami debeli a nije ih stid čovjeku reći \"moraš malo manje jesti/paziti na kilazu\"...pfff...MRŠ!!