Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da je ovaj med dobar sa izrendanom mrkvom i jabukom. Onda kazu limun sa obicnom vodom bez secera piti. Kazu cvekla je dobra poslije seksa.
Prije tri godina sam pala sa Crnih stijena i sva se polomila. Kamenje mi je ušlo u kožu od siline udara. Lizala sam rane u samoći ko Stanis nakon poraza u Grudobranu, a onda sam otišla na Guber u šetnju onako polomljena i oguljena i osvježila kožu zbog vrućine. Već sljedeći dan su se pojavile kraste i nakon plivanja još malo u Perućcu koža se zaliječila. Ostala su mi samo dva mala ožiljka na rukama, ostalo je sve voda izliječila.
Stannis approves
samo ću reći ne za ovu vodu, ali imao sam problem koji nisam mogao riješiti kod doktora..a voda iz potoka mi pomogla i to 100 %..normalno ni iz bilo kojeg ..bosanskog..
Jel ti sam otp'o?
ne kontam šta si rekao?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozes nasim narodima u m..a pod bubrege prodavati kad se mentalno nismo razvijali od srednjeg vijeka....
Kad neki drugi puše gospu, možemo i mi vodu...
Peckham Spring.
Koliko su vam platili da ih reklamirate?
@svercer naucno dokazano ko torabijeva vodica pa punili koševo na zatupljenom narodu
@Svercer Kako naucno dokazati da voda lijeci jesil ti glup ili sta?