Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljiv clanak a prije par sedmica citam da je mit da stariji (srednjovjekovni mada nisu bili specificni do koje dobi) muskarci imaju slabiju spermu. Tu se tvrdilo da njihov dnk je zapravo \"cvrsci\" i na neki nacin zasticeniji nego kod mladjih. Doduse taj clanak je bio poprilicno opsirniji i detallniji gdje je i obrazlozeno u vezi stanja dnk u spermi nego ovaj clanak. Kome vjerovati? :)
meni moja guta spermu :)
. G | U | Z | I LI KO STA OVDE ...???...........................
kakvo je vrijeme doslo najbolje je bit sterilan... jer danas svaka zemska skoro bi dala samo ih je strah trudnoce.... tako da bolje je da se ne jede paprika a da se malo g.uzi :D :D
džaba mi kvalitetna sperma kad nisam pi.čke vidio od prije rata
aaaa zato ja imam 10-toro djece u 60-toj. Tamanim samo naranče i grejpove sve sami antioksidansi.
Ja sam djecu pravio do 30. al fala da znam ako bude kakve apokalipse a ja jedini prezivjeli muskarac
Tebi se diže na teletinu jer si stokoyebach.Mora da tvoj otac nije u životu vidio ni paprike ni brokule pa si ti takav ispo.
Al\' se od toga ne dize, zato predlazem teletinu i vopi da bude ko strijela!