Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda imaju dobru hipotezu, a možda i nemaju, ali ova rečenica definitivno ima svoju vrijednost i težinu: "Od nas je traženo da rak sagledamo drugim očima".
Are you sure you want to RESTART? YES!
Pa nikakva novost. Poznato je da rak uzrokuje pretjerana konzumacija hrane sa kiselim ph-om (veca od 7). To su sve vrste secera, kafa, zitarice. Samo treba imati ishranu sa hranom ph vrijednosti ispod 7 i baviti se sportskim aktivnostima, kako bi kisik dosao do svake celije u organizmu. Ukratko, kiselost unistava nas organizam, (PRI CEMU KISELOST NIJE NUZNO HRANA KOJA JE KISELA PO OKUSU, NEGO NAKON RAZGRADNJE U PROBAVNOME TRAKTU)
mislim da je neko dobio Nobelovu nagradu za ovu teoriju prije 80 godina
ps. ne razumijem dva dislajka za ovo :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek je rak imao mnogo slicnosti sa holandskim UN bataljonom.
Rak je evoluirao kako bi nas štitio?! ista formula se može primjeniti i na UN, i ,NATO...
Aha, stiti nas od duzeg zivota...