Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shvati covjeka... ako pitar ne napravi potomstvo ko ce stadione rusit\' iza njega (kad ga vise ne bude)?
E nek si se i ti iz Gluhe Bukovice vratio na veru svojih pradedova! Sad moras prestati to raditi. Nisi cuo da crkva to zabranjuje? Ako ako sine, naucices bre!
pa jeste glupi,to isto dovedes muju i hasu u kafanu,muju ima 200 kila haso 55 kila.Das im po pet piva,muju ljeva znoj,mokra majca,a haso se slagiro zaspo za sankom,nek smrsaju pola pa ce djelovat.
@uvjek pitar - vidim, ti sigurno imas troje LOL
jeste,istina je ja sam taj koji kara dečake samo mi ne mogu ništa, štiti me sp(r)c,ipak sam ja VLADIKA
Koga briga, ionako samo gu*im mrsave djevojke jer mi izgleda veci i bolje ulazi. Tako da je vijest nepotrebna :S
pravite i radjajte djecu, cega se stiti te... svaki par po tri komada i mirna Bosna
manje efektivne zbog neredovnog uzimanja, svako jutro u krofnu sa cokoladom staviti po jednu i sve ce biti ok. u zoloskim vrtovima tako daju slonicama pilule, doduse u struci hljeba.