Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eee moj profesore... sad će masonska mašinerija da objavi rezultate studija koje su pokazale da kofein produžava život a sve što oni kažu daleko se čuje... da ti nebi RedBull zajeb'o....šta ima profesore kakav si mi? :)
eeehee neeema kafe pojeli smo kafu
Da našem čovjeku zabraniš kafu, možeš mu odmah pucati u glavu!!!
Povuc par ciza i popit fuka - neprocijenjivo
Ja nigdje ne u ovom članku ne vidim koji su razlozi za to da je opasan ?
Zivot je opasan..Mozete umrijeti
idi ba sabane ne kvari mi cef
Od kojih sirovina proizvode kofein kad je i sma kafa mnogima luksuz?
Island, to ona zemlja gdje se razgovara o zabrani pristupa porno sajtovima? Nisu oni bas normalni. Haman ne uzimaju dovoljno kofeina pa nisu dobri.
Sto ne mogu ovih Bosnja sto vjeruju u ove teorije zavjera tipa masoni itd. Cak i da postoje, oni bi bili infiltrirani u sve slojeve drustva i znaci sve sto je poznato, u trendu, itd oni kontroliraju. Kao moj drug sto u to vjeruje a koristi FB, jede u McDonaldsu... Pa ako vjerujes idi negdje u divljinu pa zivi i proizvodi domace da te truju ..
mozda je profesor glup i nema pojma sta prica ali svima je poznato da je kofein psihostimulans mozda je manje opasan od drugih psihostimulansa ali je psihostimulans i u vecim kolicinama je stetan
Pa sad mi je jasno zašto su revolveraši konzumirali viski,kafu i duvan u velikim kolićinama.Pa oni su znali da je to opasno koliko i kolt.
Mozda smo mi bosancerosi bas zbog ispijanja hektolitara kahve kroz generacije ovako u banani. Kao drustvo ... Pa genetika i ti fazoni ...
Kofen dobar,kofein stetan. De bolan strucnjaci dogovoritese vec jednom. Jos malo pa ce i sex biti stetan za zdravlje.
Sve sto se konzumira u vecim kolicinama opasno je, zena je za 24 sata popila 8 Litara obicne vode i umrla. Nebi me iznenadilo sutra da se objavi studija..... ako cesto pokazujes srednji prst nekome ( u ovom slucaju svim profesorima) moze doci do ostecenja zglobova pa cak i reume.
Mi i onako pijemo kafu proljevušu doljevušu. Što ne mogu one kad kažu daj jednu što kraću, pa dobije onaj srk, više šećera nego kafe pa ga liže dva sata. Kofein u umjerenim količinama je veoma koristan. Energetska pića bih zabranio da se prodaju blizu škola. Puni su kojekakvih dodataka i vitamina koji mogu veoma negativno uticati na dječije zdravlje. Još deklaracije i sastav moraš čitati sa mikroskopom.
hajd ne kaki profesore. da si sta znao o zivotu ne bi ga protracio da postanes profesor