Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix me pozitivno iznenadio sa ovim clankom, prva je liga. Svaka cast.
Kada su u pitanju hormonski ovisni kanceri ima logike... Mada je u konačnici sve do organizma i imunološkog sustava....
Ako je netko zainteresiran raditi u mrežnom marketingu preko interneta iz kuće, može se informirati više na link https://www.smore.com/5d4ec
otkacis spricanu piletinu, i navalis na spricani paradajz. opet si na istom
Moram se sloziti s ovim, ima veliki uticaj ishrana u ovoj bolesti. Znam iz iskustva jer jako blizak clan porodice je bolovao, tako da ne pricam nista napamet ili kako sam mozda cula. Kada se nazalost dobije ova dijagnoza, ishrana je prva sto mora da se mjenja, znaci sve ono sto hrani taj rak iskljuciti iz ishrane, dok ga ne izbacis iz tjela i ne unistis. Moj clan porodice je dobio ovu bitku, i sad opet jede sve.
Ma jok ba, bosnjo samo jede cevape i pitu a coca cola uz to neizostavna 😂
povrce i voce je zivot. Ali ne GMO ili prskano raznim sr****m
Od necega se mora umrijeti. Ja sam teski mesojed. Trava moze, ali kao prilog mesu. :) Homo Sapiensu nije prirodno da je cisti biljojed.
Jesi cula da je to tako ili tvrdis jer si prostudirala tu tematiku? Jer svako sa bar skromnim poznavanjem fiziologije i anatomije zna da je nas probavni trakt prilagodjen biljnoj ishrani.
Geni,stres i prehrana,ne treba ti ništa više. Svi mi jedemo meso i volimo ga,ali je dokazano da je stetno.
pricajte sta hocete ali ja kad se razbolim i onoliko voce oko mene i trava samo me vise razbole cim pojedem meso i domaceg hljeba odma dodjem sebi
Zasto sam ocekivao na kraju teksta u zagradi Sponzorirani članak
ko voli nek paseeeee. meso je meso :-D
imalo bi smisla da voda zrak i zemlja nisu zagadjeni...i da se naslo rjesenje za stres i viruse i upale........ovako je ovo samo propagandni clanak sto i jeste
Da hranom mozemo izazvati recimo autoimune bolesti, onda bi ih svi imali. Isto se odnosi i na rak. Ocigledno da samo neki obole, dok ostatak ljudi pri istoj prehrani ostane zdrav. Iako podrzavam stav da treba jesti "zdravu" hranu, mislim da su ovi propagandni tekstovi industrije organske hrane previse.