Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kakve se sve nacine pokusavaju rijesiti ljudi, nevjerovatno ipak, zanima me zasto ih i nakon godina politike jednog djeteta i dalje ima tako puno u odnosu na ostale narode, kako uspijevaju?
zato ti preporučam da gutaš i primaš drkotinu raširenih nogu :=)
ne zanimaju me tvoja iskustva
...commi sebi naš'o curu, pa je sav pun sebe :))))))))))))... i to na klix-u..
Nek' su lijekovi iz Amerike najzdraviji :) Jebem vas u propagandu.
Niti jedan lijek nije "zdrav". Lijekovi su samo pomoć pri ozdravljenju jedinke. Najbolji lijek je onaj koji paše pojedincu pa makar u svom sastavu imao živu, arsene i kojekakva vanago koje ovi gore spominju.
...kakvi li su im tek otrovi...
:))))))))))))))...đe ti kokos na um pade :)))))))))))...naravno, ne doslovno, gluho bilo...
:))))))))))))...al' se provalih, tito drrrrragi :))))))))))))))...ja mislio kokos, a ono kokoš :)))))))))))...odo seumit' 'ladnom vodom :))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)