Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo, osobe kada stare postanu dalekovidne ( ne mogu vidjeti cisto i jasno u blizini) a kratkovidnost znaci da osobe vide u blizini, ali ne u daljini jasno i cisto kao u blizini. Eto samo toliko.
@ja.jesam...bolje da nisi.
kakva kapljica,sutra se probudis i sve ti u 3D-u,neka hvala?
ti si dečko/djevojko nadareno glup/a.
decko je :) malo sale nije na odmet,nemorate sve svatati ozbiljno kad nema smajlija..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni ce trebati "kisa"
ima nas i za jedan ljetni pljusak
Crysis ako si mislio na ljetne pljuskove koji se desavaju ove godine, uh onda nek je sa srecom. ;-) :-)
To sto ste opisali zove se staracka dalekovidnost, a ne kratkovidnost. Kratkovidnost se javlja kod mladjih osoba i njima treba minus dioptrija, a dalekovidnost kod starijih i njima treba plus. Znaci, daleko vide, na kratko ne vide, sama rijec kaze dalekovidnost. Predlazem novinaru da se informise.
ja.jesam se prosuo ko bure. Duso, da... za kratkovidnost je minus dioptrija.
@ja.jesam...bolje da nisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)