Nekoliko dobrih savjeta
0
Kako sačuvati dobar vid
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@IT osoba glup si ko kura.c i nepismen kao Srbin
@IT osoba- ne postoji misic koji siri i skuplja jabucicu vec misic koji siri i skuplja zenicu, tj. m.sphincter papillae i m.dilatator papillae.
ne govorim konkretno za ovaj slucaj, moguce je da si u pravu, ali inace, veci procenat bakterija je potreban nasem organizmu, za razliku od virusa. ljudi obicno to dvoje stavljaju pod jedno. zato ne razumijem ljude koji previse ciste, svaki minut brisu ruke i imaju neke fobije od prljavog. nisam rekao da ne treba nikako i da treba zivjeti kao zivotinja, ali korisno za covjeka je da ima odredjenu kolicinu bakterija u i oko sebe, kako bi bio otporniji na bolesti ;)
U vodi koja stoji se razvijaju bakterije...pa cak i nakon sat...tako da ne vidim sto bi sa tim neko prsko oci :D
Lektoreeeeeeeee Inače, pametni savjeti :)
poslije svakog sata za kompjuterom deste minuta pauza gledanja u daljinu..tako je....ali problem je 8 sati puta 10 minuta izadje skoro sat i po ne rada....
ovo je sve ....bezgozga neko pisao. cuj nek voda odstoji i ta sranja. imam 40 godina, vjezbajte misice, samo poslije sat na racunaru gledajte na daljinu desetak minuta. ako zakrzljaju misici koji sire i skupljaju jabucitu problem. to mi je posao i vjerujte, ovu vjezbu radim, a vid mi je kao u orla.
dfgdf