Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo zbog one cokoladice sto dobijes moze proci...
Ako je pi.chka otrov, onda je i kafa isto. Volim i kafu i pich.ku podjednako.
Kafa je otrov. Ljudi ne nasjedajte na ovakve clanke i slicne budalastine... cuj kafa pomoze protiv depresije, upravo suprotno... kafa je najveci dosad izmisljeni depresiv... koje sve gluposti na ovom portalu necu procitati.
svima sam vam dislike,hahhaa
e koliko sam je ja popio i unucima sam obezbjedio imunitet na ovu bolest...
jes dobra, nema sta, al najbolja nije
nabolje pit litar dnevno onda si siguran da ćeš umrijet samo od kafe a ne od stotina drugih mogućih bolesti kojima si smanjio mogućnost udjela do max 20 %
\"....sprečava i nastanak karcinoma kože. Ovaj oblik karcinoma je najčešći, te ova vijest ohrabruje pacijente širom svijeta.\" opet ne kontam. ako je za prevenciju kakve veze ima ohrabrenje pacijenata, pa ne liječi valjda rak kože već samo prevenira nastanak a ovi su već oboljeli?
od kafe nastaju bore, treba rakiju piti
pa na kraju nista necu moc ni jest ni pit, sve uzrokuje neke rakove po njima :S
najjaca kafa je u Figaru na Malti