Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve potpisujem o zelenom caju, jogurtu i bademima sto je napisano-licno sve testirala, i sve tri namjernice funkcionisu.... covjek mrsa ako ih koristi, ali nemojmo da zaboravimo i lose ugljicne hidrate: Bijeli hljeb, samuncici, krompir (specijalno przen), pizze, tjestenina... ko hoce da smrsa nek samo ove namjernice izbaci....
Provjeren ,,lijek,, protiv debljine je probušena kašika. Jedino to, ostalo.................... :-)
Kad je nešto tako gadno mora biti zdravo, zeleni čaj možeš piti jedino ako jedeš nešto nezdravo uz njega...
?! ja obozavam zeleni... pijem 3-4 solje dnevno, iz cistog uzitka... poenta je da ga ne pravis s vrelom vodom! kad voda prokuha, pustis da se hladne 3-4 minutice, pa ga prelijes i drzis opet 3-4 najvise 5 minuta i procijedis - obavezno se drzi tih minutica i caj je skroz ok... ako je s vrelom vodom i ako dugo stoji neprocijedjen, bude pregorak, trpak, a i izgubi sva dobra svojstva ;)
cuj budala: ne svadjaj se pred djecom?! pa to je jedna od glavnih pedagoskih metoda . nesto kao kolac za bosanca. jedino sto funkcionise ( osim vina naravno) je pravilo na starofrancuskom: "mrdaj guzovima." :))
Ma za mrsavljenje je potrebna cvrsta volja, pa tek onda mogu pomoci cajevi ......
hajd ti nekome objasni to kad je naucio da mu usta non stop rade:-D
hahah e pa zato prvo treba sa sobom da se dogovori pa da se ufati posla.Problem je sto mnogi sebe ne vide, a jos manje dozivljavaju debelim. I kad je vec kasno ufate se za glavu i pitaju kako se to desilo. Ja hvala bogu nemam tih problema uvjek sam bila mrsavica a jela koliko sam htjela, ali imam rodicu koja ima taj problem a nikako ne moze da se dopre do nje. Ona sebe uopste ne dozivljava kao da ima viska klograma, nazalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ima li nesto protiv depresije :D