Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema alkohola na ovom SP-u. Cekamo 2026-u da isprobamo.
Najbolji lijek protiv mamurluka je ne piti alkohol ili ako vec pijes pij umjereno i ne opijaj se.
Da sam samo mogao znati koliko će naša sreća trajati, ljubio bih je češće. Držao za ruku. Grlio , dok joj ne dosadi. Da sam samo znao… A nisam Sada je grlim jako. Najače. Onako, kako se samo može grliti,u mislima.
❤️❤️😘🧚‍♀️🐉❤️❤️
Ne može ništa biti bolji lijek od uklanjanja uzroka, tj. prevencije. A osim toga Herbert Shelton je u knjizi Orthotrophy objasnio kako su svi začini ustvari otrov.
Mislite rasol
Opet vam turci dobri...kao svaki put kad zaserete!!!!!
Saudijski lijek protiv mamurluka
D.J novinar je zakucao novinarsku profesiju ovim clankom… u rangu Nobelove nagrade za promasaj 😀😀😀
Katarani su za za vrijeme gledanja mundijala na TV zabranili i alkohol u kucama 🤣🤣🤣🤣
Dajte molim vas... Rasol je opce poznato kod nas kao sredstvo protiv mamurluka. Kisela terhana supa... A od turcina sam vidio da konzumiraju hladnu kiselu sa limunom i soli za mamurluk, i vrlo je ucinkovito.