Problemi sa spavanjem?
0
Izbacite TV i kompjuter iz spavaće sobe
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vitamin C: \"Neću\" ...lol zbog ovakvih komentara posjećujem SaX :)
elektromagnetska polja ometaju san? Svaki ISPRAVAN TV, PC itd...nebi trebao da emituje jace polje nego bilo sta drugo, tj. morao bi biti u granicama prirodnog = nebi smio ometati, uticati na san.
Pa da klošarimo po ulicama...pametno!! http://kendjii.mybrute.com
\'\'Pored toga što vam oduzima dragocjeno vrijeme koje ste mogli iskoristiti za odmor i spavanje, gledanje televizije može uzrokovati i još neke probleme s spavanjem.\'\' Od kad\' se to dragocjeno vrijeme provodi spavajuci?
Neću.
sjoj clanka, pa kako ljudi zaspe lakse nego uz tv, il jos bolje internet kad zaspe od gluposti ko sto je ovaj clanak
americka studija, hahahaha! postoji li americka studija kako se osjecaju prezivjeli kad americka bespilotna letjelica greskom raketira pakistansko selo? mora da im se odrazi na zdravlje i izgled.
vidi