Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj clanak nije o trenutku smrti prije bi se reklo trenutak reanimacije ili duboke kome,sta se desava poslije smrti sa naucnog dokaza nikad necemo saznati,ne ulazeci u vjeru i vjerovanje poslije smrti!
Klinicki receno,onog momenta kada stane/zataji rad srca,smatra se da si umro,zato se zapocinje proces Cardio-Pulmonalne Reanimacije ili CPR skraceno,ili te ozive ili preselis,oni koji uspiju da se ozive tim procesom su vjerovatno davali poslije svoja iskustva . .
Haha, mislis da nema nista🤣, al pajdo kad ugledas meleke onda misli sta hoces, pitanje samo hoces svjetle ili tamne vidjet.
Ja kad odapnem naj zalije ce mi biti mindje to je jedino dobro i sto valja na ovom svjetu ostalo sve manje vise
Smrt je gotova stvar. Nema više . The end. E onda.....dolaze druge stvari od kojih umrli neće imati koristi. A to je fino objašnjeno u svim monoteističkim religijama. Na nama živima je da prihvatimo ili ne vjerska uvjerenja. Nema potrebe za vrijđanjem. Nek' vjeruje ko hoće.
to smao Allah zna
Vide svjetlo na kraju tunela Hranjen.🧐
Vjera i vjerska propaganda samo ljude ucine prestrasenim. Zamisli da po citave dane razmisljas o tome i u vjecitom u strahu od svega i svacega. Ponizavaju licnu inteligenciju ali i inteligenciu Svevisnjeg jer zele da ga predstave kao milostivog a u stvari kao onog koji uzasno kazanjava i baca ljude u vatru dzehenemsku itd... Gluposti i nelogicnosti nevidjene!
za vjernika postoji samo jedan strah -> bogobojaznost! … a upravo vi nevjernici se bojite svega i svacega (siromastva, bolesti, neimanja, rata, virusa, smrti…) citav zivot. trcite za parama i prodajete dušu za marku. lutate. eticko-moralno degenerisali. …. a smrt je i vama zagarantovana ;)
Apsolutno nisam procitao ni slovo texta za kojeg smatram da je jedan od najdebilskijih ikad. Autoru zelim da se sto prije oporavi od sejtanskog napada. Znaci, da malo uziva u zivotu, popije koje pivce s rajom, da goozi cesce, uziva u hrani i drustvu sa prijateljima i porodicom. I se najede gowana radi morbidnog pisanja.
lafo umrli pa se veatili kako mozes iskusiti smrt a sad si ziv... kakve nebuloze
....to su samo nagadjanja ,to nemoze niko istrazit. Allah je jedan🤲
Ovom klixu bi najbolje bilo da im je umjetna inteligencija urednik, barem bi bio pismen.
Religija je izmisljena da se smanji strah od smrti,ici ces na neki ljepsi svijet i lakse ti,a u isto vrijeme religija,tj njeno pogresno tumacenje,je uzrok najvecih ratova i podjela u svijetu.Zamisli,nije te bilo od nastanka svijeta,velike explozije ili Bozje odluke,kako ko tumaci..tako te nece biti ni poslije isto toliko vremena,bit ces prah i pepeo,nesvjestan svog nepostojanja....opustite se,zivite svaki dan kao da je zadnji.
A otkud ti znas sta ces biti? Mislis da jedna masinerija savrseno izradjena osmisljena sa svakim dijelom tijela sve sa svojim finkcijama da eto to tek tako nastalo? Naravno da postoji gospodar tvorac svega i znanog i neznanog . Sta nam je pripremio poslije to niko ne zna izuzev dokaza iz vjerskih knjiga.
Kada dodje čas smrti ako si vjernik dođu ti 2 meleka bijela izgleda i sjajnih lica kao Sunce i sa sobom nose dzenetski miris i dzenetsku odjecu, zatim ti melek smrti uzme dušu klizeći poput kapljice koja klizi sa vrha posude. Ako si nevjernik dođu 2 meleka crnih lica i strašnog izgleda, sa sobom nose platno od kostrijeti, zatim đe melek smrti i čupa dušu kao što se vruć ožeg vadi iz vlažne vune.
Jutarnja doza straha. Desi se isto što i kod operacije i anestezije. Ugsis se i gotovo.
E upravo znamo da li je tako ili drugačije
Šta ima istraživaČi jarane ba