Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijelog luka i hurmi se najesti. Ako ništa, narod će te zaobilaziti i tu si miran.
Najbolje gladovanjem, kad ne jedemo tad smo najzdraviji, to naravno nigdje u medijima nema ali hrana nam stvara sve bolesti..
I limun snižava pritisak
Bijeli luk sa jogurtom ili cimet. Ili nemoj piti sode previse, zna biti slana i puna kofeina. Kafe ne pijte puno, kafa dize tlak. Setati sto vise, ne jesti slano, sol podize tlak, covjeku je dovoljno 6 miligrama soli dnevno, sve preko toga ugrozava arterije i srce. Znaci ne samo sol koju solite, nego i soli koje ubacujete u svoj organizam, ukupno najvise 6 miligrama soli dnevno!
Ako imate dijabetes, Ozempic je Tito i Dino za dijabetes, skrsi ga u normalu, jos usput vas omrsavi, samo je skup, glasajte za one koji ce vas osloboditi kao dijabeticara da u opce placate lijekove i koji ce papreno oporezovati kladionice. Ako necete, glasajte za lopovsku bandu HDZ i Covica!