Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nivo ili razina su sinonimi i ne vidim nista lose u tome da se upotrijebi u istoj recenici. barem je tako nekad bilo.
slazem se sa nepoznavanjem bilo kojeg jezika. zasto ime enzima katepsin (koji je usput vrlo poznat) pisete u zenskom obliku i jos pod navodnicima? sarajevo-x bolesno pati od nepismenosti, pogotovo kad se radi o prevodjenju vijesti sa podrucja nauke. i ostavljanje komentara nista ne pomaze. vi i dalje besramno dajete regionu na znanje da smo u bih neobrazovani.
ste vi polupismeni jadnici. pa još preko noći ostavite kao dežurne ove još nepismenije \"novinare\" nego što ste vi sami, kao da navodno oni UREĐUJU vijesti. a uređivanje se sastoji u kroatiziranju, samo što ni za to niste sposobni, evo ja vam se kao sarajevski hrvat smijem, jer znam da vam se smije sva moja rodbina iz hrvatske, i stalno upozoravam na to da uvodite neki jezik kojim niko živ u sarajevu nije govorio niti govori - samo vi slijedite avaz i federalnu TV. a da ste kroatizirali tekst vidi se iz onog \"vjerojatnost\", što garant \"srna\" NIJE napisala - ne bismo ni mi u federaciji (osim škutora), stavili bismo ili vjerovatnoća ili vjeroVatnost. i drugo, u tom istom (trećem) paragrafu odjednom uvodite RAZINE. pa dobro što u ostatku teksta stalno pišete \"nivo\", ali što čak u ISTOJ rečenici imate i NIVO i RAZINU, to govori samo o tome koliko vas zaboli neka stvar za posao koji otaljavate. života vam, probajte završiti to nekoliko razreda osnovne škole, ne boli...