Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma najbolje ajmo past travu i zivjet ćemo dvjesto godina ..ojhaaa sreći nigdje kraja :)
A jel opasno unos dosta secera povezan sa velikim stresom ?
Sve u granicama i nema brige. :-) I odmah da demantujem, slatko strasno volim a nikakvih posljedica nema, jedina posljedica koja se javlja je sreca. Hahahaha :D
samo šopaj smješka .... pusti ti njih , nemaju oni pojma :)
@Sega_Mega hahahaha Ma i ja isto kazem, bas ko da ne znaju kako slatko digne raspolozenje, da snagu... bas poima nemaju. hahah ;-) Dobro jutro drug moj. :D I jos bolji dan zelim. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
više od 4 godine nisam okusio bijeli šećer došlo spontano kad sam počeo aktivno trenirati
mislim da je za to najviše zaslužan zeleni čaj kojeg pijem puno
proteinska ishrana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...a kako bi spriječili "traćanje" pričam za svoj narod "bošnje" imali za to lijeka? jer koliko sam skužio u svoj 30 godina života da bošnje se više interesuje u privatni život od komšije ili bilo koga što zna, neg lično svoj život.
Zato se kaze gorak ko secer...
...e, jbg, onda bi ja trebo bit idiot. ko zna, slušajući moje "fanove" možda i jesam :))