Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Boga miloga ovdje piše da se radi o prije 50 000 godina? Da je 5 000 onda OK. Osim toga ovaj članak, kao i neki drugi članci na netu prljaju ugled ginka kao lijeka općenito, npr. da će se kod epileptičara napadaji pojačati i sl. Jednostavno treba vidjeti tko i kada smije upotrebljavati ginko, a tko ne. Dobro se zna da djeca ne, trudnice ne smiju itd., pa su ovakvi udarni naslovi bez prave osnove opasni i nisu fer, jer ta se biljka u ljekovte svrhe i kao alternativa za jelo u kriznim vremenima na dalekom Istoku koristi nekoliko tisuća godina.
50 000 godina nije stetilo Kinezima, sad se nasao neki pametni amer da objasnjava kako je stetno... A starci u Kini su poznati po tome sto cesto imaju mozdani udar i slabo pamcenje!