Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.psiholog.ba
U realnom životu nema bolje od boljeg. Ima samo gore od goreg. Izgleda da se ovozemaljski život svodi na to da odaberemo onu varijantu u kojoj bi šteta bila minimalna. E sad, jel veći problem da me fizički likvidira neki jeftini nacista, ili je veći problem da me liječi skupocjeni jevrejin ???
I ja imam šizofreniju, i sa takvim statusom predstavljam opterećenje za državu od najmanje 180 KM mjesečno (130 KM invalidnina i oko 50 KM lijekovi). A kad boravim na psihijatrijskoj klinici, troškovi su višestruko veći. Zapitam se, jel moguć jeftiniji način liječenja ??? Mora se priznati da su nacisti zaista odlično opisali cijenu nas psihičkih bolesnika.
Kod srbovlaha hara gen za shizofeniju