Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duhanski lobi u ofanzivi. Sad ce dokazat da su cigare i duhan dobre za srce i triglecide. Umoran sam od gluposti.
Zasto npr ne navedu koje kancerogene otpusta? Tecnost za cigare nema nijedan, ako neki nastane pri zagrijavanju.. daj da cujemo koji.. a opet..koliko ih ima cigara..4000.. cak da i ima po koji..radije jedan nego hiljade.. nikotin jeste ovisan.. ali za pusaca je bolje biti ovisan o necemu sto je daleko manje stetno..a za one koje ne puse..najbolje je da ne puse.. Duhanska industrija pokusava unistiti konkurenciju ;)
Preporučio bih novinarima Klixa da se prvo bolje informišu pa onda da pišu članke o ovome , ja nikad nisam bio pušać obićni cigareta , a parim el. cigarete tj. naprednije modove koristim pretežno voćne arome , već 3 godine i nemam nikakvih ovisnosti mogu parit a i nemoram nemam potrebu za njima znaći nisam ovisan o njima , u tekućinama za elektrosne cigarete se nalaze glicerolum , propilen glikol, aroma i nikotin po stepenima jačine nikotinske vrijednosti , takodže postoje tekućine koje uopšte nemaju nikotinsku vrijednost u sebi što znaći da takve tekućine nemaju ama baš nikakve štetnosti niti stvaraju bilo kakvu ovisnost , normalno da će ljudi koji su pušili obićne cigarete i prešli na el, cigaretu uzimati tekučine sa večom nikotinskom vrijednosti i postepeno smanjivati nikotin dok se nespuste na 0 mg nikotina. poslije toga neki bace na kraju sve , neki ostanu na el. cigaretama jer im se dopao naćin nove alternarive parenja , mogao bih jos puno toga napisat al nemam više texta u por
Isti slucaj kao kod tebe. Ne pada mi na pamet da prestanem jer duhanskoj industiji i njihovom monopolu smeta sto dosta aktivnih pusaca prelazi na e-cigarete. Vjerujem da nije zdravo bez obzira na bilo koji sastojak, ali brate dragi zaboravljaju da kazu kako obicna cigareta sadrzi i do 200 razlicitih sastojaka; Benzen, Katran, Polonium210, adon, ddt......Nikotin kao nikotin nije toliko stetan kao katran koji je i uzrocnik raka pluca.
autoru teksta mogu smao da porucim jedno : ti si covece kompletan debil. Tacka.
Postoje tekucine sa 0, 6, 11 i 16mg nikotina na istu kolicinu tecnosti. Bilo bi lijepo da se to navelo i da su pojasnili vazi li ova prica oko ovisnosti i za ove sa 0% nikotina.
narod glup, marihuana je biljka koja sirom svijeta raste..
Duhanska industrija. Za koju godinu ce biti nezdravo ne pusiti ili barem bit ce zdravije pusiti nego ne pusiti. Bit ce studija. Garantujem.
Čista medijska propaganda! Nisam pušač, e-cigaretu sam konzumirao, međutim nije izazvana nikakva ovisnost. Ni najmanja. A da sam imun - ne vjerujem. Prestao sam odjednom, prodao je jednog dana i to je to. Ovo je indirektna promocija duhanskih cigareta, što je, klikše malo ilegalno!
Nikotin jeste taj koji izaziva ovisnost,pušaču je potreban nikotin,sve ostalo je suvišno
Ma meni je vazno samo da se dimi :D
Tzv. električne cigarete samo služe za zavaravanje i vjerovatno su štetnije od običnih, a čak se ne zna ni šta se u njima sve nalazi. Ili puši duhan ili prestani - to su jedine dvije opcije za čovjeka koji ne pada na marketing.
dzanki je dzanki.........duvan ili eletkrika......kako god okrenes nema volje za prestankom
evo ti odgovor........uz jutarnju kavicu
ima i ta mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ñńa1234⁴⅝&@#'-%+?0∅ⁿ!gcv.
Ne lajkujte, ovo je virus
bolje su ove akusticne