Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako imas mozga depresija je neizbjezna. Zavidim ovima sto su rahat od pameti...
Uzroci depresije:Zivjeti u Bosni,finansijski problemi,katastrofalno zdravstvo,obrazovanje takodjer,zivjeti pored fasisticki nastrojenih komsija koji mrze svoju zemlju,letargicna sredina.... Svaki put kad se vracam kuci u Sarajevo placem sto se moram vratiti....
@BiH Vi to sve redom,upravo faktori za depresiju. hahaha.... ladara IQ ;)
Glupost, a nije bijeda, neimaština, nezaposlenost, preskupoća, bolesti, nemoć..... glupost!
12 je moj broj heh
ovi razlozi su smijesni al nismo svi isti...mene pukne depra kad sam kokuz ko da sam druga osoba
6. U zavisnosti od toga gdje živite, možete biti izloženi manjem ili većem riziku od depresije. Istraživanje iz 2011. godine je pokazalo da ljudi koji žive u gradovima imaju 39 posto veću šansu da pate od depresije. Ja koliko vidim ovi sto su dosli sa sela u Sarajevo ne da pate od depresije za 39 posto, nego su sretniji 100 posto.
http://adf.ly/7eLt9 gledaj owo :_)
@Depresivac dijelim mišljenje u cijelosti sa tobom
peta prejaka :D
@commi Ček, zar ti imaš svoju \"pamet\" i svoje \"ja\", zar za to nije zadužen tvoj dragi vođa, La-gum-Dzi, tj. da samo ono misliš što ti je dragi vođa naredio, a ostatak vremena - mozak na pašu, jer nema potrebe da neko drugi razmišlja \'sem dragog vođe!
kad budem depresivan, pustim Sinana i pocnem piti, pa mi onda bude i bolje i gore, ne znam.
Sta je depresija??????????????
Ja sam u depri jer se prestala prikazivati serija Schwarzwald Klinik
@commi To ti ladara ima veći IQ nego tintara.