Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAZ velika ko kuca dok sam vuko speed znao sam po cijelu noc da jeb_jem zenu...neki dan sam otisao u cinema city sa kolegama napusen ko stoka prva sexi scena u filmu mali isto ko rucna od stojadina.....
@OK2016V ...mogu li i ja s tobom u kino...
Ko god nasmrkan nije guzio, onda nije ni guzio. Ne ocekujete valjda da ce pisat, napijte se ili nagudrirajte se pa onda razbijte. Ne drogi, ali puca p.icka ko lubenica.
a kako su ih testirali hahaahahaha ?
ja znam prije dok sam duvo i loko,da sam karo ko zivotinja.....sad ne duvam,a pijem....i zena mi kaze de svrsi vise....a ja kooooo programiran....tj bas kad ja odredim kad cu da svrsim...tad se to i desi.......a kad sam trijezan,tu samo vec za 5tominutnog...:),RnB-OM uljepsam...:)
Rdjavom________I dlaka smeta ali notorne pjancine najvise pogadja on dobro im znana srce puche_______ni habera
ko nije udaro na eksu ko da nije ni udaro...
A kolko ti toga uzimas neces ni ti dugo , zalosno je da se ljudi podsticu na uzimanje opojnih droga u ovolikoj neimastini. Zvi znamo da su skupe , mnogi ne rade znaci da ce mu roditelji morat davat lovu za to ili ce okrenuti u sitne kradje ..Nije ovdje u pitanju samo sex , vuce to za sobom jos sto sta.
Cista laz konzumiram kokain 15 godina i samo mi pomaze u mom seksualnom zivotu, uz kokain koristim anti depresente tacnije zeneks kao i narkotike zbog spustanja sa kokaina (percocet 30 mg, oxycontin 80 mg) a u rijetkim trenutcima kada nema cistih sigurnih i legalnih narkotika onda uzmem zutare
Hahaha dobar si , dobar ti komentar
sta od magarca drugo ocekivati hihihihihihi
Vidi se da nisam pusac, pa i ne znam da pise :D
@bosanceros.......nemo se ljutit -y.e.b.e.m- ti seju c.e.t.n.i.c.k.u..,ha ha haaaa, 4 ja to tebi onako drugarski iz poshtovanja prema tebi...!
ne samo to vec i licis na njega hihihihih
Kad se nadoziras ovog ....bijelog ...yebesh ko magarac.
Nije tacno, samo vi omladino nastavite.
Pise na cigarama, ali treba i dapise na alkoholnim flasama, i casama