Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvedite poreze trulim milijarderima i imat cete para ne samo za aids nego i za ostale zvjetske posasti.
HIV nikada nije identifikovan u ljudskom organizmu kao virus. Sida je bolest imunoloskog sistema jer navodni HIV virus pravi deficit imuniteta i tako je tijelo podlozno svim bolestima. Vecina ljudi zarazena HIV-om je umrla radi lijekova kojima su se lijecili. Vise u clanku. http://2012-transformacijasvijesti.com/alternativna-medicina/dokumentarac-druga-strana-side-prava-istina-o-sidi-i-njezinom-ne-postojanju
Ta bi priča pila vode da žena iz dokumentarca na kraju nije umrla od obične upale pluća. I da naravno nije rodjeno dijete zarazila hiv-om.
AIDS su stvorili ljudi, da bi zaradili na drugim ljudima.... a ti kao lijekovi su naravno nenormalno skupi, dok je većina oboljelih u zemljama trećeg svijeta (kako vole da ih zovu), koje su siromašne... Koliko se tu para opere...ptice znaju...
Ja iznesoh svoje mišljenje. Ako to doživljavaš kao prosvijetljenje "vas", neka ti bude... neka sam.
...mozda drastičan ?...čuj dramatičan...hahaha
glup je onaj ko misli da lijek za aids nije odavno izmisljen
Cim su napravili virus, napravili su i antivirus, kao lijek za rak al nevjerujem da bi im se to isplatilo pustiti u trziste. Zasto lijek prodavat za 100€, kad na kemoterapijama mozes "dić" hiljade i hiljade.
Dramatican?