Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Onome koji malo jede stomak će ostati zdrav, a srce će mu steći vedrinu, a onome ko obilno jede stomak će se razboljeti, a srce okameniti.” \"Majka svih ljekova je u uzimanju hrane u malim količinama.” “Kada čovjek umanji količinu hrane njegova unutrašnjost se ispunu svjetlošću.” \"Napunite svoje stomake trećinom hrane, trećinom vode, a neka jedna trećina ostane prazna.\" Ovo nije rekao nikakav doktor, već nepismen čovjek, Muhammed s.a.w.s
ja sam uvijek kralj zato imam 130kg :)
Vidi slaninetine na tanjiru
pocela tema kako treba malo vise doruckovat a sto manje vecerat, a dosli smo do toga kako je neciji vodja imao zenu od 12 godina i kako necije vodje i dan danas imaju odnose sa maloljetnom djecom :D i
hikmete dozvoljeno je jesti slaninu ali moras je poprzit na ulju.. evo i ja sam poslo moju mukelefu da ode na pijacu na grbavici i kupi nam tablu slanine.
lijepa slika... mmmm da je sad malo one slanine...
u mom kraju se kaze :\" dorucak pojedi sam,rucak podijeli sa prijateljem, a veceru dadni dusmaninu\"
Jest da imam para, mozda bi tako i jeo... Nemam kada su SDA bagra sve pokrala i podjelila papcima koji su sada u politici !!
Jeste li morali staviti sliku gdje je Slanina? Pa dokle cete terorisati nas vise, promijenite ime u vlaski-x.com
Znaci zato kod nas svi rove po kontejnerima ujutro, nikad nikog nisam vidio navece da rovinja... cuvaju ljudi liniju, zdravo zive i tako to. Mora da je danas neki zesci manjak agencijskih vijesti kad se ovakvi plitki clanci objavljuju. Zapamtite ovo: mnogo je bitnije sta jedete nego kad jedete. Losa hrana je losa u svako doba dana, isto kao sto je zdrava hrana zdrava u svako doba. Nemojte pretjerivati sa kolicinom i nemojte jesti kad niste gladni samo zato sto je \"vrijeme za obrok\". Ako ujutro niste gladni onda nemojte jesti. Pije vam se kafa? Popijte solju kafe. Zaobilazite secer i sve vrste tijesta sto mozete vise, a jedite vise povrca i ribe. Ukinite gazirana pica i duhan, smanjite alkohol. Pijte vise vode, kefira ili kiselog mlijeka. Vise se krecite, vise hodanja i manje auta. Vjezbajte svaki dan koliko mozete, bar 15 minuta... i to je otprilike to.
Ima nas kojima je poslovica Klin se klinom izbija.....pa tako da mi je dorucak mahmurluk teski,popodne se zagrijem,a navecer mi je sve ravno do mora....
@bosanceros zna se sto je On ozenio djevojcicu a da li se zna sto oni tvoji popovi i kaludjeri dan danas zlostavljaju djecu? e kad mi to objasnis p-ede.rc.icu razgovaracemo.
To što sam ja citirao nekoga znači da ne mislim svojom glavom? Očigledno je došlo do izražaja to što misliš svojom glavom.
a šta će pola naroda koji se hrani po kontejneru? a da, u socijalizmu nema gladnih....zatvorio ih Najdraži vođa iza devet brava ovaj portal bi se trebao zvati mars-x.com
budale citiraju i prepisuju a pametni misle svojom glavom, IMAM VELIKI.
a ja se vazda nakrkam ko svinja...
Ma nigdje veze,jedi normalno za svaki obrok,bez pretjerivanja i bit ces tip-top :)