Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno ko daje djeci polumasno mlijeko!!! Djeca treba da piju punomasno mlijeko, a ne neko razvodnjeno. Da mi je znati samo ko se to udebljo sto je pio punomasno mlijeko??
I sada nokon 40 godina propagande protiv punomasnog mlijeka su dosli do zakljucka da su stare babe bile u pravu.
@BikKojiSijedi U redu. Sta je 'baba'? Da li je to samo stara zena ili je to zena koja ima unuke? Moze li zena od 40 godina da ima unuke i bude 'baba'? Da li je 'baba' od 40 godina isto sto i 'baba' od 80 godina?
@BivsiTurcin3 ama ti zakomplikova dibidus sa babama. Valjda je mislio na zene, ono starije i mladje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ama po starinski najbolje i nazdravije.. djeca imala temelje kako treba.. sve domace i bez nekih prerada. Znaci najbolje kravlje.... frisko... prokuhas pa imas i kajmak za kafu.. ma ljepota.. :-))))
fuj kajmak u kafi
@iluzija007 hahahaah o ukusima se ne raspravlja.. ;-) Neko voli ovo, neko ono.. ne bi ni valjalo da smo svi isti.... :-)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čim vidim "light" proizvode odmah zaobilazim u širokom krugu kao kugu... uvijek sam cijenio punomastan proizvod bez aditiva u manjoj količini nego zatrpavanje "light" i " diet" varijantama,to je zabluda.
Kod mene kontra, svaku noć po litar onog 3.2%, evo me na trocifrenom broju kila.
Litar mlijeka pred spavanje !? Dobro si živ.
mrsavi ste jer ne unosite dovoljan broj kalorija
Kako nećeš biti mršav, kad te nakon čaše mlijeka "protira".
Kravlje mlijeko nam je potrebno koliko i njoj naše.
.. to je tacno.. ali sirevi su zakon..
@<!-- uhhh Eso njami njami.... ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Zato sam ja 'vako zdrava i mršava mašallah hahaha
kad se za mrsavo reklo masala
@MajKinSincina Za "zdrava" sam mislila mašala, i ti sine moraš svakom loncu biti poklopac!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)