Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je ono " Koliko nam je odredjeno, toliko cemo zivjeti ? Nema tu cokolade, keksa, trcanja i mesa. Sta je sa cevapima, lukom, internetom, nezaposlenim i ostalim sekiracijama koje su uzrok mnogih bolesti jeo ti keks ili trcao, dzaba ti.
Manje sikiranja rujanja itd itd. eto lijeka, ali hajde ti tako u našoj drzavi
"_Jednosatno trčanje jednom sedmično može produžiti život za šest godina. To su pokazali podaci Centra za srce u Kopenhagenu, koji je proveo istraživanje u kojem je učestvovalo 20.000 žena i muškaraca starosne dobi od 20 do 93 godine." Upitno je trčanje žena i muškaraca od 70 g., pa do 93 g. Ne mogu zamisliti da su sposoni za takvu aktivnost. Možda ima rijetkih negdje u svijetu sa visokim životnim standardom, ali naše nane i dede, mislim da ne bi mogli podnijeti taj teret trčanja. Toliko o ovom istraživanju. Mogli su biti malo realniji, bar kada su godine u pitanju.
lady... evo baš sam se zarazio..trčim svaki dan 5 kilometara za po sata...jel to ok? :-)
@Ares X, :))))) dobro si. Trčiš velikom brzinom na sat, hoću reči nedozvoljenom brzinom. Ima li gdje policije da te zaustavi? :))))) Haha, sjetih se jutros ovog članka. Gledam dedo možda oko 70 da ima, trči prema svom haustoru. Zapitah se da li je nešto zaboravio, ili je čitao članak sa Klix-a. Uhvatio me smijeh. :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)