Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prema ovoj računici ja sam umro 1992.godine
Djevojke koje puše cigarete su za mene, u jednu ruku, odvratne... Mozda malo grubo zvuci ova rijec ali tako je.
Odmah štocem opaliti izvrnuti sa stolice + alkohol :(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znamo da je stetno. Ne treba nam udarna da to vidimo. Pise nam na kutiji... Na tri jezika.
onda ona baba od 105 godina sto 95 god 20 cigara dnevno sutuce bi sad trebal imat 115 god :p
Ima nešto odbojno kod cura koje puše, teško definisati šta al baš odbojno. S druge strane ne mogu zamisliti rudara recimo kad završi smjenu da ne zapali jednu garu :) i to mi je onako pravilo što bi rekli.
Za mene je kupovina cigara i pusenje "bacanje para". Kad vidim ljude koji nigdje ne rade i kukaju kako su im djeca gladna a pri tome puse i to inostrane cigarete jer im domace nisu dovoljno dobre, dodje mi da im onu cigaretu nabijem u nos. To mi je ruznije nego kad ciganka prosi i istovremeno se javlja na malo skuplji mobiltelefon Treba uvesti zabranu pusenja na svim javnim mjestima i ustanovama kao ovdje na zapadu. Povecati cijenu cigareta i taj namet usmjeriti na ugrozene kategorije ljudi.
ako je moj dedo umro u 90oj, a pusio od 18e, koliko bi to godina dozivjeo da nije pusio?
Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati..
A KAKO JE FAHRO ...! ! ! Je l' dobro spav'o, je l' šta jebav'o . . .???
Kako se Bosnjo udavio kinder jajetom? -pojeo zumance
jedna steka skracuje budzet za 37 KM
Hahahaha Do kad je onda trebala zivjeti ona stogodisnja baba koja pusi ko ciro. Boze bas je trebala biti dugovjecna, steta sto je samo sto godina zivjela i sebi zivot skratila. :P
tako je.......po ovome ......da ne pusim..........dozivjela bi 147 godina..............
Svi pusaci za izgovor imaju nekakvu babu ili djeda koji su pusili od 14 godine i zivjeli 100 godina a nece da vide na hiljade onih koji su umrli od raka pluca u 40-tim i 50-tim godinama. Treba im pokazati one fotose blizanaca gdje jedan pusac a drugi nije. Gdje se lijepo vidi koliko pusaci izgledaju starije a da o ostalim parametrima i ne govorimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dva prijatelja izgubio vrlo mladi 38 i 42 zbog teških bolesti pluca i grla, ali covjek sve konta nece mene i nastavlja cuclati cigaru.
Pušenje skraćuje cigaru!
Murray došo neobrijan na finale, ko vehabija izgleda,malo neozbiljno od njega
Meni matere mi mile nije jasno kako dođu do ovih podataka.Otac mi je umro u 71.-oj godini, pušio od 12 godine.Zadnjih 30 godina svaki dan pušio po 100 cigara to je dnevno 800 minuta,mjesečno 24 000 minuta jeste 288 000 minuta na godinu i tih 30 godina iznosi 8640 000 minuta i plus onih 29 godina od dvanaeste po 50 cigara dnevno 400 minuta za mjesec 12 000 ili na godinu 144 000 minuta ili za tih 29 godina iznosi 4176000.Ukupno 12 816 000 minuta je duže mogao živjeti ili 8900dana ili 24.38godine
@NezavisnoSvoj kazu doktori: dotrajao motoro, ili poblize ovako: da je kazu njegovo srce u drugom organizmu zivio bi, da mu je jetra u drugom organizmu u kojem su svi organi OK - zivio, tako i za bubrege i usteracu.. jednostavno - propuhao.. sada cekam koliko je mogao zivjeti sto je i pio, jer jedna casica zestokog je garant pola sata.. e ondace mi otac ozvijeti ....
30 godina po 100 cigareta??? Znaci 5 pakli dnevno x minimum 3 KM = 15 KM dnevno x 30 dana = 450 km mjesecno x 12 mjeseci = 5400 KM (godisnje) x 30 godina = 162 000 KM. Jesu li se te pare mogle drugacije potrositi ili investirati i da pozivi jos bar 10 godina duze???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kavica pljugica :)
Moja rahmetli nana je pušila cijeli život o 17 godine i umrla u 102-oj, i to po dvije paklice. Tol'ko o štetnosti duhana.
Ako nastavis njenim putem, ubjedjen sam da ti neces biti takve srece.
Uhvatio Mujo malca kako puši cigaru i kaže mu: -Mujo: mali znaš li ti da cigarete skraćuju život upola? -Mali: nisam znao čiko! -Mujo: koliko imaš godina? -Mali: devet -Mujo: e vidiš, da nisi pušio im'o bi osamnaest! :))))