Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara američka poslovica: More Eat - More Shit (više jedeš - više sereš)
Ja sam trenutno u Americi i ove tablete su se vrtile po vijestima jer se ispostavilo da ne samo da ces smrsati vec nacin na koji ces smrsati nije bas ugodan. Haj sto te tablete salju na wc jedno 10 puta na dan, vec navodno dobijes \"masni proljev\" koji nemozes kontrolisati, skupa s prdenjem i jos milion nekih problema. Cak i na webstranici koja pokusava pohvaliti i prodati ove tablete ljudima preporucuju da se nose tamna pantole dok se ne \"priviknete\" na proces?!?!?! Ja bi svakome preporucila da dobro procitaju ova dva clanka (a ima ih jos milion na internetu) prije nego sto odluce da bace grdne pare na propali \"preparat\" http://www.getdietsolutions.com/alli/ http://www.thewvsr.com/alli.htm Jos jedan dokaz kako u Bosnu salju sve najgore, koda smo kakve zivotinje koje jedva cekaju na tudje odpadke...kosto su nam slali pokvarenu i pseciju hranu u konzervama bez naljepnica za vrijeme rata....FUJ!!!!
ovo i pelene ce se rasprodat u rekordnom vremenu hahahah
@j.j. zmaj ;)
Ovo pravac u Francusku. Posto sam citao neki dan da su osobe u FRA najdeblje u Evropi, i to ubjedljivo. Kazu cak da su na nivou amera, sto je tesko povjerovati. Sto se tice mene, ja Allahu dragom ustanem na sabah i jos odklanjam cetri vakta i da vidite kako sam dobar. Kao ribica sam, hvala Allahu.
poslije desetina godina masovne upotrebe ispostavilo se da stari dobri analgin koji se sirom civiliziranog svijeta uzimao protiv svake najmanje boli najcesce u glavi - direktno utjece na atrofiju mozdanih celija - i tek poslije x godina a uoci svih ovih svjetskih kriza povucen je sa europskih trzista i s farmakoloske proizvodnje - ali se kod nas stanca i prodaje kao bosalgin, koji su sudeci po racionalnoj politickoj strategiji nasih politickih magova ili ti gangova poslije botoxizacije, liposukcije, inplatacije misicnog i masnoga tkiva iz guzova u vugla - analgin je njihova svakodnevna protubolna terapija. *ebes antraxe i ina biohemijska ,,oruzana sredstva\'\' pored - ,,mr\'\' - džirlinih - dzavoljih i inih lukrecio borđijankih preparata za mrsavljene :-( ,,mr\'\' džirlin propagandni program i danas sa fotografijama pokojnika vs rahmetlija iz sredine prosloga stoljeca - okupira sve ex yu medijske prostore, kao potkraj 80.ih uoci balkanoidne katastrofe.
Uopste se ne izdaje samo na recept nego se moze kupiti u slobodnoj prodaji i najbolje je nositi pelene dok god se uzima.
j.j.zmaj kakav si ti kralj sa svojim komentarima Da bi vise masnoca sr Ali, popijte jedan Ali
za dobar izgled i zdravo tijelo - nista drugo neg´ gang-bang sijelo
Niko ko je imalo normalan u Bosni nece uzimati ove tablete.Svaki preparat za mrsavljenje je jako stetan za organizam.Prema tome drage bosanke za dobar izgled i zdravo tijelo pjehe svaki dan po nekoliko kilometara i manje hrane vise voca.Pozdrav Fedza
uzmite alli da bi vam iz cmara cvarci ispad-alli
joj ljenosti, gora si od bolesti