Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bojim se da sam puko
E ako su to rekli \'strucnjaci\' sa Klix-a, nema sumnje da je tako :) :) :) Hajdemo se sada rasturati od pite, cevapa, i kadajifa....zdravlje na usta ulazi.
tebi lijepo nama jos ljepse
182 cm , 120 kg nadmašite ovo !
Visoka sam 173 cm a teska 60 kg . i mislim da je to super ..
Ali ja stvarno jesam zensko. Samo je stvar u tome sto jos nisam postala zena, naime, ja sam u 23.godini jos djevica. Ni sama ne znam sta i koga cekam. Izvinite, malo sam napacena...
@Mala: zar mislis da iko na ovom portalu vjeruje da si zensko? Ovo vjerovatno commi razgovara sam sa sobom...
175 cm, 64 kg...meni lijepo:D
Ali zato si meni Commi taman! Ne trazim medjeda nego tako finog muskarca, kao sto si ti :)))
sta nece smisliti ovi debeli da se utjese!
175 cm i 56 kg, lajkam.
@crknite, ja nisam \"debela krava\", ali to jeste malo kg na tu visinu. Ali, ako se ti dobro osjecas, ne znam cemu tolika ogorcenost. Opusti se! :)
@commi ja nikad nisam nikoga zadirkivala zbog toga sto je debeo ili mrsav, dok su oni meni govorili da sam kostur, da cu umrijeti i da ne smiju u mene da gledaju...svi ti komentari su bili popraceni osmijehom i dolazili su od onih debelih krava ... to je na mene veoma lose uticalo ali ovako kad vidim dokle sve seže ljubomora tih debeljuca bas mi je drago sto sam mrsava ... ali ti to ne mozes razumjeti
175 cm i 56 kg ... ajde buce dislike i ovo ... ali ja vidim vase jadne, ljubomorne poglede na ulici cak i onda kad mi iza leđa govorite kako sam anoreksična i kako bi nikad ne biste voljele biti ko ja.... sve da hocete ne mozete .i.
Imam 66 kg na 177 cm visine, i mislim da sm idealna
jel ko turgulja? Mislim ono cisto da znam.
Meni musko ispod 90 kg (bez obzira na visinu) nista.