Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je jedan od univerziteta sa Balkana pridonio razvoju nauke? Dokaz strucnog neznanja nasih profesora i doktoranata. Jedino sto nasi znaju je pametovati, i to je to. Nesto novo izmisliti: e to ne znaju. Kljuc ekonomije jedne zemlje su strucnjaci, ali na Balkanu nema strucnjaka ni za lijeka.
@Lupa Kad je neki profesor sa univerziteta od Ljubljane do Skopja objavio nesto bitno za danasnjicu?
Objavjeljno je u poljima medicine dosta.Tj nasi profesori i doktori. Neki doktori su itekako priznati u svijetu i traze se savjeti od njih a isto tako i profesori. Profesori s Elektro teh fakulteta takođe jako puno pridonose toj nauci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ih kad je to @dozer na forumu otkriJo Samo ne daju dusmani, brisu mu linkove :F
ti samo o forumu.. xD
Budućnost je pred vratima.