Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preseravanje, da prostite, kakav alkohol toliki,, po cemu to racunaju, jedino po statistici uvoza mislim. a kod nas je sverca i previse, reko nase drzave.
Ma boli me tuki za zdravlje kad sam nesretan, ja cu radije probati da zaboravim gdje zivim...
oj rakijo da si bliza bogu i njega bi oborila s nogu... Ljuljaj
kafana je moja sudbina
PJAN ĐURO KO VLAH-ahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaha ZNA SE KOJI NAROD SVINJSKI LOČE
ja sam clan drustva ne ljecenih alkoholicara pijemo svaki 2 dan i svi ste dobrodosli ;)
....ja te volim jako.........
aaaa
dzaba piju, tuga je dobar plivach pa se ne utapa u alkoholu
Niste dobro protumacili ove rezultate istrazivanja tj niste ih ni pogledali nego prepisujete od drugih jos vecih levata!!!!
Dragi SA-X.com, stvarno se uvjek začudim kad na vašem ili kakvom drugog portalu pročitam ovakve teške greške. Vjerujem da matematika nije bila omiljeni predmet mnogima, ali prečeste su greške u faktoru i u ovom primjeru ste pogrešili za faktor deset, 56 litara ČISTOG ALKOHOLA, ni u Rusiji nije moguče dostiči takav prosjek. Često napišete bilion, što je prevedeno sa engleskog milijarda ili 1000 000 000. Žao mi je da se i u BiH kao i u okolnim zemljama povečava potrošnja alkohola. Iako je u BiH puno veči problem zapušenost stanovništva, vjerovatno je naša draga Bosna jedna od najzapušenijih zemalja na svijetu . Da ne govorim da je BiH društvo jedno od najtolerantnijih do pušenja i pušača. Dragi moji čitaći čuvajte zdravlje koje je največe, a mnogima kao i meni i jedino bogatstvo.
@nonsense A ja sam Alija Behmen i kažem ti da ti u mjesec dana ne popiješ alkohola koliko ja mogu u pola sata
Ja sam Sulejman Tihic i ja sam alkoholicar
koja ubleha.... tesko nama ukoliko sarajevo-x pocne statistike intepretirati...
@ Markus Valjda Bosnjaci, Vlasi ,Kuferasi i ostali
Niste normalni majke mi sa ovakvim postovima.U Ukrajini,Rusiji i tako tim zemljama sva populacija pije pogotovo mladi,sjecam se kad mi je stari pricao dok je bio u Ukrajini kaze normala im da momak i cura hodaju gradom sa flasom votke u ruci.