Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@prijatelj ...\"kao sto dino pjeva : nije sreca para puna vreca:)\"... To pjeva Dino koji je pun ko brod! Što to ne pjeva Al Dino???
mrs daj mi para da budem bogat a za depresiju cu se vec pobrinuti lijepim brinetama plavusama crnkama jahtom na moru- pa kad me spopa depresija a ja cu plavki strpati u neku rupu nebitno koju :-D
SIROTINJA JE VESELA ZNAS KAKO
I kao i uvijek, držimo se teme :) DINO :) hahahaha
bogatasi imaju mnogo vise obaveza i meta su svjetskoj fukari,kokuzi nemaju sta izgubiti niti imaju plana,zive po modelu use,nase i podase,depresija kod bogatasa se mjeri u milionima a kod fukare je depresija od graha i kupusa,ipak sva fukara bi se rado zamijenila za depresije sa bogatima da ikako moze dok bogati cine sve da ne zavrse na dnu kao fukara.
DAJTE MI PAR MILIONA PA CU I JA BITI DEPRESIVAN!
istina je ovo, ja eo dobio 20 kermi danas, hocu da crknem od depresije :(
uh jadna majko moja , da im posaljem koju marku mozda ce im biti bolje,jos treba da ih zalim.U nas narod nema vremena da pada u depresiju jer je gola borba za zivot ma marssssssssssssssss
Pa valjda jer pateticni ljudi i kompleksasi zude za novcem, preskoce fazu sazrijevanja i pohrle za novcima. Neka daju meni, ja znam sta bih sa novcem. A mogu im usput dati lekcije o smislu zivota.
@prijatelj \"nije sreca para puna vreca\" Istina, nije sreca ZA ONOGA KOJI JE NEMA!
Je-bo Dantea Aligijerija kad Dino kaze nije sreca para puna vreca HAHAHAHA
@prijatelj baš tog tvog \"merhametli\" Dinu sam imao u mislima kad sam napisao JAHTU... tvoj DINO odmor provodi na \"svojoj\" jahti... a ti dragi moj sebe čitaj...kao nepozeljnog jednodnevnog gosta u Makarskoj rivijeri jer nemas za bureka...al neka si zato sretan :-))))) ili sretna... pare kupuju srecu a isto tako danas kupuju i zdravlje.- nažalost al tako je- a to ces skontati kad bi ti \"ne do bog \" otkazao bubreg, jetra...itd
jes\' jes\', ja evo mašala, već godinama kako sam se odrek\'o firme, živim sretan sa svojom kravom i stadom ovaca :)
vecinom mi ove naucne studije idu na nerve,ali ovaj put su pogodili.susosjecam sa bogatijim,finijim,ljdskijim ,kulturnijim ljudima nije takvima lako na ovom vremenu,necu ni navodit zasto je to tako ko je razuman znat ce zasto.lako je siroamcnima,seljacinama,prevarantima njiam ej sve ravno do mora,uzurpirat tudje,ukrast,ubit ako treba ma sve bi to uradili sve sto pametan ne moze zamislit!! i sto kazes ti ispod nije sreca para vreca to samo seljacinama moze biti,srecom neko ima i srce za pruzit pored miliona ako treba.
ares.kane _bjedno razmisljanje, kad sve to navedeno nekada mozda budes imao , znat ces da to nije sreca.kao sto dino pjeva : nije sreca para puna vreca:)