Doktori kažu da sama sebe ubija
0
Amerikanka jede namještaj od svoje desete godine
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E haj sad zamisli da ti ova dodje u goste.. Ti se okrenes, pojede ti televizor...
Pojedem i ja pola fotelje kad igra reprezentacija , pa sta !! ?
su SVE ŽENSKE s kojima sam bio u vezi ovo što se zove \"PICA\", samo ja nisam imao pojma da je to MEDICINSKI POREMEĆAJ, neko mi je davno rekao da je to normalno kod žena, da se na to obično rađaju bebe. I ja ko zadnji papak gurao svoj cijenjeni organ u taj medicinski poremećaj, hebiga, možda se sad i kod mene nešto poremetilo?
Više od pola komentara je fantastično, stomak me zabolio, ali ti si, majstore, za Oskara. Ne znam koliko su druga raja skontala - i koliko znaju o kome je riječ, ali ti si car. Klanjam ti se do zemlje! Igman!
Glodar :D
Nista je to, kako Komsic blato jede...
možete li zamisliti... kad ovu običnu spužvu ovako jede.... kako bi tek DORMEO proizvode žderala?
Boga mi je napredna...izgleda dobra ova spuzva...kaloricna :P
Ista je kao ovi naši politHičar, funkcJoneri, bizMismeni, i ostali.. Oni već godinama ne mogu prestati da jedu go.vna. Oni figurativno, a mi u pravom smislu zbog njih.
Evo i meni voda na usta od ove spuzve. OLOVO DO GROBA!
ma nek jede vnago hohoho
ova jogi spuca za heftu , na cemu li ona spava
pa ova je gora od misa
Uskoro cemo i mi svi u BiH da jedemo stari namjestaj
Mama bona, pa gdje nam je fotelja - juce smo je kupili...
Ma ovo vrse statistiku za 100% vjestacku prehranu posto smo vec odavno na plasticnim biljcicama ... svejedno ali poslije ovog, apetit mi opade ...
ŠoŠoN pravi