Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Ma nema to je pet minuta posla.
Ja ostavljam stvari za 12:05 :)
Ne mogu cekati 5 do 12,nema sanse. Sve radim sto prije. 30.maja sam dobila zadatak na poslu a rok da ga zavrsim je 13.juni. Ja zavrsila sinoc. Nisam skoro nikako spavala,ali sad znam da je gotovo i ne brinem za to vise. Otac mi kaze da sam ko Japanac 😂 Naravno,necu dostavljati na posao jos,da mi ne pocnu smanjivati rokove 😂
pročitati ću večeras u 23:55
zato sto su to vecinom stvari koje nas ne zanimaju i uradimo u zadnjem trenutku zato sto moramo ;)
Lijenost sto posto.
Radim sve planski, natenane i najbanalnije stvari i ne razumijem one sto ostavljaju sve za zadnji trenutak i onda zure i cesto kasne.
Svaki sam ti komentar lajkao, eto cisto da znas 😃
@drug_lenjin Zasto? U svemu se slazes sa mnom?😄
Zato što mi se može. poyy
kod mene je 20 do 2
zato što mislimo da možemo... a kad dođe 5 do 12 skontamo da ne možemo ;)
- Blokirajte mene samo nju ne dirajte
@7i15 ujutro ?
uvijek to radim...
@susjed iz Hrvatske navika..
@susjed iz Hrvatske Damu se nikad ne pita zašto, ni kako, ni koliko ima kilograma, ni godina, ni šta joj je, ni možeš li joj pomoći. Damu se ništa ne pita.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)