Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije tacno da je samo 22% kretena debelih u USA! 60% je gradjeno ko patlidzani i one lutke babushke. Ne krecu se i zderu ko ludi. Sta ima jos?
covjece, znaci zato je francuska toliko skupa. za isti ili vise novca dobijes puno manju kolicinu hrane. pa nije ni cudo sto ne uzimaju duple porcije jer im ne bi ostalo para za druge stvari. ne vjerujem ja da oni ne pozele pojesti cokoladu od 100 g npr. umjesto onog mrsavog cokoladnog stapica ili da ne mogu pojesti 2-3 croissanta umjesto jednog.
Ma nema hrana veze sa tim. Sve je to do jezika :)
e bas super, sad kad znam zasto su Francuzi mrsaviji od Amerikanaca moci cu konacno mirno spavati
e nek ste mi pojasnili da je na slici FRANCUSKI croissant... na tren sam pomislio da je kineski.
zderite stoko