Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polićeva cijela plata....
Da mi je tamo da radim kao konobar ne bi mi ni plata trebala, dovoljan bi baksis bio za dobar zivot i opet bih mogao donirati fine pare ovoj nasoj nesretnoj djeci sto cekaju razno razne operacije...
zbog ovakvih stvari je debalans u svijetu a toliko je gladnih!
nije to haveru garant nikakav vjeruj mi! bas ove sto idu za 20.000 je vozilo vise od 20.000 ;)
sramota, haram.
Pretjerivanje! Sve vise od 500 eura za najskuplji apartman je pretjerivanje. Bilo ko da ode u takve apartmane nece sjediti na svakoj sofi i fotelji, nece upaliti svaku plazmu istovremeno itd. U ovakvim apartmanima ljudima se prodaje ukras a ne stvarna potreba, ovo je podilazenje vlastitom egu. Q....nje, da se moze reci, bio sam u tom apartmanu. Platiti nesto ovako skupo nije eticki ispravno. Cijena jedne noci moze unaprijediti zivot ko zna koliko djece bilo gdje u svijetu.
A ja ne mogu cvaju za nove skupit'
Maloprije slusam vijesti. Neki cistac ulica u americi je nasao loto i pokazalo se da ima pravo na ca 1000 km do kraja zivota!! Nema druge nego u cistace ..pa ko zna?:))
Dizajn upravo za novopecene bogatase rusije i arape. Jednom rjeci..kiceraj.
Da ljudi vide luksuz.